KVN for Røde kors i Ukraina

26/3 arrangerte KVN kafé til inntekt for Røde kors i Ukraina. Med god hjelp frå folk og bedrifter på Nesna, og stor innsats frå elevar og frivillige samla vi inn 30 036 kr til Røde kors sitt hjelpearbeid i Ukraina. Det var fullt hus på kafeen.

Trond Skraheim spela «Det er ingen skam å snu» Dawn og Leah Knudsen sang, og Jenny Myklebust og Ellen Bergeng framførte dikt. Helen Langset fortalte om Nesna kommune sitt arbeid med mottak av Ukrainske flyktningar. Ellen Mogård Larsen informerte om Nesna Sanitet og Vårres plass som samlar inn kle og leiker til flyktningane.

Takk til alle som støtta med kakebaking, på loddsalg og auksjon. Vi håpar på at det kam komme ei fredeleg løysing så snart som muleg og ønskjer velkommen til alle som søker ei trygg havn på Nesna ❤

En hilsen fra Røde kors

Kjære dere! Tusen takk for at dere har bidratt til innsamlingen. Vi setter stor pris på hvert eneste bidrag ❤ Støtten dere har gitt går blant annet til helsehjelp, mat, vann og varme klær til de som rammes av krigen i Ukraina. Røde Kors trapper også opp innsatsen for å hjelpe flyktninger fra Ukraina som kommer til Norge. Det vil være et stort behov for nødhjelp i lang tid fremover, og alle bidrag utgjør en stor forskjell fremover for de som er rammet av konflikten. Tusen takk fra oss i Røde Kors.

Siste innlegg

Velkommen til skolestart
Velkommen til skolestart
Bilde av en dame som holder et nettbrett og noterer på dette, hun smiler mot noe på utsiden av bildet - Kristen Videregående Skole Nordland - E-sport
Mangler du skoleplass?
To dager med søppelplukking gav sjokkerende resultater
Skoletur med mening
HO2a
Bli helsefagarbeider