Aktiviteter

Aktiviteter

Det er mye som skjer i regi av KVN for å skape et godt møtested for elever. Vi arrangerer blant annet miljøkvelder, leksekafe, kveldsmat, KVN-trim, adventsstund og juleball. De fleste tilbudene er gratis og du trenger bare å møte opp.

Bilde av tomme pulter og stoler i et tomt klasserom, det ligger ark på alle pultene - Kristen Videregående Skole Nordland - E-sport

Leksekafe

Sliter du med en oppgave? KVN har leksekafe hver tirsdag klokken 18.00, et sosialt og faglig tilbud mange benytter seg av. Her er det lærerne selv som stiller opp for å hjelpe deg med leksene, og KVN får mye skryt av elever som blant annet sier: «For oss som bor alene på hybel og ikke har foreldre som kan hjelpe oss, er dette et flott tilbud. Er du heldig serveres det varme vafler med syltetøy på leksekafe. Velkommen!

Kveldsmatprat

For første gang har vi startet opp med «Kveldsmatprat» – en kveld med fokus på samtale og mat. Kveldsmatprat starter rett etter leksekafe ved at man inviteres til å spise kveldsmat sammen med andre. Formålet er å skape en trygg og god ramme for sosialt samvær ved å spise og snakke sammen. Et godt tilbud for en hybelboer som sitter mye for seg selv.

Bilde av en gjeng elever, gutter og jenter, som sitter i et rom ved et langbord, det er tomme tallerkener og Smøremykt smør, brød og en stor kjele med mat klar til servering - Kristen Videregående Skole Nordland - E-sport
Bilde av to jenter som spiller bordtennis utenfor et skolebygg - Kristen Videregående Skole Nordland - E-sport

Miljøkveld

En gang i måneden er det miljøkveld for hele skolen. Det er elevene selv som arrangerer denne kvelden og opplegget er opp til hver enkel klasse. Noen ganger blir det vist film med et fagrelatert tema, andre ganger er det karaoke, bordtennisturnering og taco som står på programmet.

Adventsstund

Hvert år er det adventsstund på KVN. En perfekt anledning til å kjøpe de siste julegavene eller komme i den rette julestemninga. Det er juleverksted, julesang, grøtspising, julemusikk, julekaker og julelotteri- Hit kan du ta med foreldre, besteforeldre, søsken og venner.

Bilde av et tomt bord dekorert med lys og adventslys, ett adventslys er tent - Kristen Videregående Skole Nordland - E-sport
Bilde av en jentegjeng foran en vegg som er dekorert med ballonger, glittergirlander og tallet 2018, det er et skoleball - Kristen Videregående Skole Nordland - E-sport

Juleball

Det er viktig å pynte seg en gang i blant. Derfor er det stor stas å komme til pyntede lokaler iført kjole eller dress på KVNs årlige juleball. Kvelden rommer for sang, dans og kåring av konge, dronning, årets «førstis»,årets casanova, årets avgangselev osv. En festlig kveld med god stemning!