Studieforberedende

Velg studiespes på KVN! 


Studieforberedende fins over hele landet. Så hvorfor skal du velge å ta det på Nesna?

Det enkle svaret på det er: Her lærer du mer enn bare fag. Verden er ikke delt inn i fag. ;)


Ny læreplan fra 2020 (Fagfornyelsen) vektlegger dybdelæring og fokus på tverrfaglige emner.

Disse handler om demokrati og medborgerskap, bærekraftig utvikling, samt folkehelse og livsmestring. 


Dette kan vi på KVN!


Studiespesialisering skal forberede deg til videre studier på høgskole eller universitet. På KVN tilbyr vi fordypning i realfag og språk/samfunnsfag.  Mulighetene er mange, og etter studiespesialisering sitter du igjen med nyttig kunnskap og bred kompetanse for videre studier.

Bor det en forsker i deg?

En felles satsning vil være det tverrfaglige temaet bærekraftig utvikling.  Bli med når vi flytter klasserommet ut i naturen, drar på tur for å utforske hvordan det står til med kysten vår.   Hvor mye plast finner vi på strendene våre?  Hvordan står det til med fisken, tareskogen og fuglelivet?  Vær med på et spennende forskningsprosjekt i starten av skoleåret der du er forskeren. Prosjekt plast! 

Tett oppfølging, faglig og sosialt

Ønsker du å gå på en skole der du ikke forsvinner i mengden?  En skole som utfordrer deg og stiller krav?  Da er KVN et godt alternativ.  Her får du god oppfølging av lærerne i mindre grupper.  Du blir fort kjent med lærer og medelever.  KVN er en skole hvor vi opplever at det er lett å få seg venner.  Mye av grunnen er at vi gjør mye sammen både på og utenfor skolen.


Film fra høsttur med vg1Del dette innlegget

Navigering

Leave a Reply

Emneord for innlegg

Relaterte innlegg

KVN videregående skole