Helse- og oppvekstfag med livredning Vg1

Lær å bli en livredder

Visste du at de fleste brannvesen i Norge har flere oppdrag som gjelder akutt helsehjelp enn oppdrag som gjelder brann? Aller flest utrykninger har brannvesenet til trafikkulykker. I svært mange tilfeller samarbeider brann, ambulanse og politi. Uansett hva du bestemmer deg for å utdanne deg til senere, vil du i løpet av dette skoleåret få god kjennskap til hvordan brannvesen, ambulanse og politi arbeider med.


Unik utdanning i Norge

Du finner Helse- og oppvekstfag Vg1 mange steder i Norge, men Helse- og opvekstfag med livredning Vg1 finner du bare på KVN. Sammen med ansatte i brannvesen, Røde Kors, helsetjenesten og politiet, kan KVN tilby en av de mest spennende og interessante Vg1-kursene i landet.


Førstehjelp og redningstjeneste

Vi starter året med et grunnleggende førstehjelpskurs med livredding, så fortsetter vi videre med mange spennende og praktiske øvelser som gjør oss i stand til å være med å redde liv. 

Testimonials

Elever om Helse- og sosialfag

Jeg gikk helse og oppvekstfag + helsefagarbeider. Overgangen fra mye praktisk arbeid til masse teori er tøff. Men, med lærerne vi har hatt på KVN så er overgangen blitt mykere. Man får god erfaring på helse og oppvekst om mennesker og kommunikasjon. Og lærer seg gode studievaner på påbygg. Derfor anbefaler jeg å gå den retningen på KVN.

Victoria Pedersen

Jeg synes at helsefag var veldig koselig og lærerikt. Og overgangen fra helse til påbygg var skummelt, men fullt overkommelig. Alle tre årene på KVN har vært fantastiske.

Michelle Molander

Del dette innlegget

Navigering

Leave a Reply

Emneord for innlegg

Relaterte innlegg

KVN videregående skole