KVALITET - VERDIER - NÆRHET

Turer

Hvert år drar alle andreklassingene på KVN til Krakow på klassetur. Det vil si at dersom du går 2ST, 2HO eller IKT- servicefag får du være med på en fantastisk minnerik tur. KVN har vært der en rekke ganger og opplevd hva storbyen har å tilby, og vi er like begeistret hver gang.


DSC 0676


Tett program

Turen har fokus på historie og kultur,  i løpet av oppholdet får man blant annet besøke saltgruven i Wieliczka og konsentrasjonsleirene Auschwitz og Birkenau, være med på katolsk messe i Dominikanerklosteret, og møte polske elever på en videregående skole.


DSC 0224


Tid til venner

Turen har også fokus på å knytte tettere bånd på tvers av linjene, ikke minst oppleve Krakow på egen hånd- det vil si timevis med shopping i de 270 butikkene du får samlet på ett kjøpesenter-Galeria Krakowska!


DSC 0154


Bli- kjent-tur med førsteklassingene

På KVN gjør vi alt vi kan for at du skal trives fra dag 1, og i år tok vi med alle førsteklassingene på Rabothytta- DNTs storslåtte turisthytte nummer 500. Den ligger på 1200 m.o.h og tett inntil Okstindbreen. Hytta ligger i spektakulær natur, og vi var så heldig å få dra dit- bare for å kose oss med brettspill, mat, kortspill og quiz.


DSC 0053


Tur med 3st og påbygging

Det er ikke bare førsteklassingene som skal bli bedre kjent, både påbyggingsklassen og 3st drar på sin årlige tur til Stokkvågen for å lage mat, kose seg rundt bålet, gå på topptur og samarbeide i den ultimate og obligatoriske Stokkvågen- postløypa. I slike idylliske omgivelser sammen med lærere og medelever er turen en uforglemmelig opplevelse.


DSC 1593


Skidag i Hemavan

Heldigvis er Nesna nært alt- også et fantastisk alpinanlegg i Hemavan i Sverige. KVNs årlige skoletur går til Hemavan, og hver år fylles bussene med ivrige og skiglade elever som får bruke en hel dag i bakkene. En dag med bare lek og moro!


20080410 0210

Del dette innlegget

Navigasjon

Legg igjen en kommentar

Emneord for innlegg

Relaterte innlegg

KVN videregående skole