Advarsel
  • JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med id: 573

Studiespesialisering

Er det en liten fysiker i deg?  Etter første året på studiespesialisering kan du fordype deg i mange spennende programfag, du får utvikle din kreativitet og dine interesser sammen med medelever og lærere i et godt skolemiljø.

DSC 0293

Mange muligheter

Du kan for eksempel velge fysikk, matematikk og kjemi for å få spesiell studiekompetanse,eller ta visuelle kunstfag, engelsk og sosialkunnskap for generell studiekompetanse. Mulighetene er mange, og etter tre år med studiespesialiserende sitter du igjen med nyttig kunnskap og bred kompetanse for videre studier på universitet eller høgskole.

DSC 0131

Gode venner

Et slikt videregående løp krever litt av deg, men med god oppfølging av engasjerte lærere og vilje til å stå på vil dette gå som smurt. Studiespesialiserende er en populær linje å velge etter 10.klasse, og det er kanskje ikke så rart med tanke på alle muligheter du får.

Søkere gjennom Vigo har første prioritet for inntak. Søknadsfristen for å søke via Vigo var 1.mars 2016. Du kan fremdeles søke opptak for skoleåret 2016/17 gjennom vårt eget søknadsskjema. Søker du direkte til oss, vil søknaden din bli behandlet etter at alle Vigo-søknader er ferdigbehandlet.

DSC 0024

 

KVN videregående skole