Advarsel
  • JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med id: 573

Påbygging til generell studiekompetanse

Dersom du ikke ønsker å gå ut som lærling etter to år på yrkesfag er påbygg til generell studiekompetanse perfekt for deg. Du stiller likt med de som har generell studiekompetanse fra studiespesialiserende, og kan etter fullført år på påbygging utdanne deg til både advokat, psykolog, fysioterapeut og lærer.

DSC 0112-2

Ett annerledes år

Dette året kan være en overgang fra to mer praktiske år og du må være villig til å jobbe hardt og målrettet. Men med rett innstilling klarer du dette fint. Påbyggingsklassen er en av de største på KVN og fylles opp år etter år.

DSC 0180

Trivsel

Heldigvis passer vi på å kose oss på KVN, det skal ikke bare være et slit! Hvert år tar vi med påbyggingsklassen og 3ST på tur hvor vi har fokus på samarbeid og friluftsliv- en minnerik tur du kommer til å huske.

Søkere gjennom Vigo har første prioritet for inntak. Søknadsfristen for å søke via Vigo var 1.mars 2016. Du kan fremdeles søke opptak for skoleåret 2016/17 gjennom vårt eget søknadsskjema. Søker du direkte til oss, vil søknaden din bli behandlet etter at alle Vigo-søknader er ferdigbehandlet.

 DSC0768

KVN videregående skole