Advarsel
  • JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med id: 573

Informasjonsteknologi og medieproduksjon Vg1

KVN er en av få skoler i Nordland som tilbyr det nye kurset Informasjonsteknologi og medieproduksjon. I dette faget kommer du til å få bred erfaring med alt fra bildebehandling og videoredigering til streaming og live-sendinger over sosiale medier. I tillegg lærer du om teknologien som ligger bak streaming, podcaster og lignende. Du vil også lære om kommunikasjon, som blant annet er viktig for bedrifter som arbeider med markedsføring.

Bildet viser en drone med et GoPro kamera

Nyttig kunnskap

Har du noen gang lurt på hvordan et nettverk fungerer? Eller hvordan man installerer en programvare? Informasjonsteknologi og medieproduksjon er en linje hvor du blant annet lærer om hvordan man kan sette opp et nettverk, hvordan man kan drive brukerstøtte og hvordan informasjonsteknologien fungerer. Vi arbeider med mange spennende prosjekter, og vi jobber mye praktisk med fagstoffet.

DSC 0213

Mer enn bare "data"

Det du lærer i Informasjonsteknologi og medieproduksjon vil være til stor hjelp for deg, uansett om du velger å studere IT eller helt andre fag senere i karrieren din. Kjenner du til noen yrker der man ikke bruker informasjonsteknologi? Det vil alltid være viktig for arbeidsgivere å ha ansatte som kan IT. Husk at du ikke trenger noen forkunnskaper for å bli elev på Informasjonsteknologi og medieproduksjon.

Viser kvinne som tenker

En interessant utdannelse også for jenter

I "gamle dager" var det tradisjonelt guttene som studerte IT. Nå er det omtrent like mange jenter som gutter som studerer informasjonsteknolog og medieproduksjon på høgskole og universitet. Det er mange spennende jobber der man anvender IT-kompetanse, og flere vil det bli i fremtiden! Når man jobber med IT kommer man i kontakt med mange andre mennesker, og det er vanlig å samarbeide tett sammen med andre i team. IT er for jenter!

DSC 0006-2

 

Et slikt løp gir deg en praktisk, bred og etterspurt kompetanse!

KVN videregående skole