Advarsel
  • JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med id: 573

IKT-servicefag

Visste du at uansett vg1 løp kan du ta IKT-servicefag andre året? Er du klar over at du ikke trenger forkunnskaper eller være et datageni for å gå IKT? Teknologi har blitt en del av vår hverdag, og du med din IKT-kompetanse kan være til stor hjelp for andre.

DSC 0148-2

Nyttig kunnskap

Har du noen gang lurt på hvordan et nettverk fungerer? Eller hvordan man installerer en programvare? IKT-servicefag er linje hvor du blant annet lærer om drift av datasystemer, hvordan man lager digitale bruksanvisninger, setter opp og drifter nettverk, og mye, mye mer.

DSC 0213

Mer enn bare data

Tidligere elever som har gått IKT-servicefag på KVN arbeider i dag innen datateknologi på ulike steder i landet, og synes det er et sosialt og givende yrke. Er man ikke alltid helten når man kan hjelpe noen med data? Etter å ha gått IKT-servicefag Vg2 kan du gå ut som lærling i to år for fagbrev, eller ta ett år med påbygging til generell studiekompetanse. Etter påbygging kan du studere ved universiteter og høgskoler, og hvis du da fortsetter med IT-studier har du allerede et forsprang på dine medstudenter.

DSC 0006-2

Et slikt løp gir deg en praktisk, bred og etterspurt kompetanse!


Søkere gjennom Vigo har første prioritet for inntak. Søknadsfristen for å søke via Vigo var 1.mars 2016. Du kan fremdeles søke opptak for skoleåret 2016/17 gjennom vårt eget søknadsskjema. Søker du direkte til oss, vil søknaden din bli behandlet etter at alle Vigo-søknader er ferdigbehandlet.

KVN videregående skole