Advarsel
  • JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med id: 573

Helse- og oppvekstfag

Ønsker du å jobbe med mennesker? Vil du lære om kroppens funksjoner? Går du helse- og oppvekstfag vg1 får du jobbe med mennesker i forskjellige aldersgrupper og livssituasjoner. Etter å ha gått helse- og oppvekstfag vg1 tilbyr KVN helsearbeiderfag vg2 og IKT-servicefag vg2.

DSC 0042-2

IKT- servicefag eller Helsearbeiderfag?

Tar du IKT-servicefag kan du lære om data, drift og nettverk og det stilles ingen krav til forkunnskaper. Velger du helsearbeiderfag kan du med din kompetanse gi praktisk hjelp, pleie og omsorg til de som trenger det.

DSC 0173

God erfaring

I løpet av året vil du blant annet lære å måle blodtrykk, ta blodsukkeret, og utføre grunnleggende sykepleiebehandling som for eksempel sårstell eller personlig hygiene. Etter dine to år med helsefag kan du gå videre med påbybygg til generell studiekompetanse og har dermed mulighet til å utdanne deg som førskolelærer, fysioterapeut, psykolog, barnevernspedagog og sykepleier.

Søkere gjennom Vigo har første prioritet for inntak. Søknadsfristen for å søke via Vigo er 1.mars. Etter denne fristen kan du fremdeles søke opptak gjennom vårt eget søknadsskjema. Søker du direkte til oss, vil søknaden din bli behandlet etter at alle Vigo-søknader er ferdigbehandlet.

DSC 0056-2

KVN videregående skole