Advarsel
  • JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med id: 573

Hva er KVN?

Det er noen ting som gjør KVN til en annerledes, men unik videregående skole.

kvn

 

Bli sett

KVN er en friskole, det vil si at vi ikke er drevet av det offentlige men har de samme kravene og rettighetene som en offentlig skole. Vi har et kristent formål, og som et ledd i vår kristne profil er kristendomsfaget styrket på alle trinn og i alle studieretninger. At KVN er en kristen skole handler også om at du som enkeltperson skal bli sett og respektert sånn du er. Her skal du ha det godt.

DSC 0277

Unikt fellesskap

På KVN er vi åpen for alle og du vil oppleve et mangfold av mennesker. Her kommer elever fra mange ulike steder og land, med ulik bakgrunn og historie.

DSC 1384

Kunnskap

KVN er også Kunnskap, Verdier, Nærhet.

Skolen legger stor vekt på det faglige innholdet i undervisningen, noe som bidrar til lærerike timer og god oppfølging av hver enkelt elev. Både læreren og eleven må gi av seg selv.

DSC 0301

Verdier

På KVN skapes et nytt fellesskap med ulike meninger, kulturer og religioner- her vil du få plass til å vokse. Vi ønsker en skole der meninger brytes og svar søkes. Hos oss kan du komme akkurat som du er.

IMG 4661

Nærhet

Etter å ha bodd på samme plass i mange år er det sikkert mange som ønsker et større miljø. Men hvis du spør søsken, foreldre og besteforeldre om hva de husker fra sin ungdomstid er det sannsynligvis de nære relasjonene de beretter om; venner, forelskelser, kjærester. Nærhet betyr alt.

DSC 0134

På Nesna har du det du trenger-Ta videregående hos oss!

KVN videregående skole