Søk KVN

Søk KVN

Har du søkt skoleplass til høsten? På KVN har vi ledige plasser. Søk direkte til oss via www.kvn.no/soknad. Vi lover deg høy kvalitet i et miljø hvor du blir sett og respektert. I en tid der «alt» blir sammenslått og stort, er KVN en motvekt, med 140 elever er vi en passe stor skole med fokus på trivsel og kvalitet. Her er det lett å få seg venner.

KVN har studietilbud som gjør deg i stand til å studere videre, eller som gir deg en yrkesutdanning i yrker som er etterspurt. I undervisningen treffer du engasjerte og dyktige lærere som er opptatt av at du skal lykkes.

Det er viktig for oss at elevene blir godt kjent med hverandre, og derfor vi legger opp til mye sosial aktivitet og spennende turer. Studieturen til utlandet andreåret er ofte en av høydepunktene i tiden på KVN.

I en by er det ofte store avstander, men på Nesna er alt nært. Du trenger ikke buss for å komme deg rundt. Det er kort avstand til vennene dine, til skolen, butikken og trening. Trenger du å reise inn til en by innimellom, er det gode kommunikasjoner både til Mo i Rana, Sandnessjøen og Bodø.

Vi har hele landet som opptaksområde, så her kan du treffe du både nordlendinger, trøndere, vestlendinger, østlendinger, kristne, muslimer, ateister, og mange andre... du vil oppleve et mangfold av historier og mennesker.

Søk KVN du også!

KVN videregående skole