Reglement for KVN Indoor Cup 2020

 SPILLETS GANG

 1. Det blir ikke lagt til ekstra tid for eventuelle småskader eller små avbrudd i spillet. Ved større avbrudd kan klokkene stoppes.
 2. Det er innspark på begge sidene. Man kan ikke score direkte fra innspark.
 3. Hvis ballen blir sparket i taket eller i stålbjelkene som henger i taket blir det dømt hockey-straffe. I hockeystraffene dømmes det frispark til keeper dersom ballen føres bakover på banen. Dersom keeper er borti ballen er spillet i gang. Hvis ballen går i taket etter kamp om ballen gjelder ikke denne regelen.
 4. Dersom man blir felt innen straffefeltet blir det idømt vanlig straffespark, ikke hockeystraffe.
 5. Advarsel (gult kort) gir utvisning i 2 minutter.
 6. Rødt kort fører til utvisning resten av kampen. Karantene for flere kamper vil bli vurdert av juryen i hvert tilfelle av rødt kort.
 7. Ved utspill fra mål og scoring starter keeper med ballen i hendene. Ballen kan kastes/sparkes over hele banen ved utspill, også i mål.
 8. Ved uavgjort resultat i sluttspill spilles det 5 minutter med Golden Goal. Dersom det ikke blir scoret mål, avgjøres kampen på hockeystraffer. Her vil hvert lag få tre straffer hver, og dersom det ikke har kommet en avgjørelse, vil lagene ta en og en straffe helt til det ene laget scorer og det andre bommer.
 9. Sklitaklinger vil bli slå hardt ned på og kan medføre gult kort og utvisning. Vi presiserer at å blokkere ett skudd ikke er sklitakling.
 10. Ellers gjelder vanlige fotballregler.

 

KAMPENE

 1. Hver kamp varer i 18 minutter + 2 min mellom kampene, oppvarming skjer utenom kampene. På banen kan det samtidig være 5 spillere + keeper.
 2. Ved like drakter stiller hjemmelaget med vester. Hjemmelaget starter fra portsiden.
 3. Lagene må møte opp minst 5 min før kampstart og forlate banene med en gang kampen er ferdig.
 4. Dersom et lag ikke stiller til oppsatt kamp, vil laget bli diskvalifisert fra turneringen. Motstanderlaget vil da vinne kampen 3-0 på walkover. I spesielle tilfeller kan det gjøres unntak fra denne regelen.
 5. Det spilles med futsalball

GENERELLE REGLER

 1. Gutter og jenter født i 2003-2006 er i yngste klasse. De som er eldre spiller i eldste klasse. Yngre spillere kan spille for den eldste aldersgruppen, mens én 2002-spiller er tillatt i den yngste aldersgruppen.
 2. En spiller kan kun spille på ett lag, og hvert lag kan maks benytte 10 spillere under turneringen. Alle spillere skal ha på bånd og være registrert før kampen spilles.
 3. Ved uakseptabel oppførsel kan spilleren utvises fra hele turneringen.
 4. En protest skal leveres skriftlig til sekretariatet sammen med et protestgebyr på 500 kr. Dette beløpet betales tilbake dersom protesten innvilges.
 5. Det vil før turneringen starter utnevnes en jury. Dersom spesielle situasjoner oppstår, vil denne juryen kunne gjøre beslutninger underveis.
KVN videregående skole