Kristen videregående skole - Nordland

Switch to desktop Register Login

Studieforberedende

Studiespesialisering er beregnet på elever som vil studere videre på universitet eller høyskole. Elever som går på Studiespesialisering har bare fellesfag første året. Da heter det VG1 Studiespesialisering. Andre og tredje året velger de fordypning i programområde for realfag eller samfunnsfag, språk og økonomi.

Studiespesialisering er preget av mye teori, og elever som velger dette utdanningsprogrammet bør like å arbeide med slike fag. Dersom du ønsker å studere videre på høgskole senere, men ønsker flere praktiske skolefag, bør du vurdere yrkesfag og påbygging.

Underkategorier

VG1 Studiespesialisering

VG1 Studiespesialisering

Det første året på studiespesialisering har du grunnleggende fellesfag. Da er du sammen med hele klassen din de aller fleste timene, i motsetning til andre og tredje år. Da velger alle programfag, hvor undervisningen foregår i grupper.

Vis artikler
VG2 og VG 3 Studiespesialisering

VG2 og VG 3 Studiespesialisering

Andre og tredje år på studiespesialisering har du mange timer programfag, hvor undervisningen foregår i grupper. KVN tilbyr fordypninger i realfag og språk- og samfunnsfag.

Vis artikler
Studiekompetanse

Studiekompetanse

Studiekompetanse betyr at du er kvalifisert til å søke opptak ved høgskole eller universitet. Noen tar enkeltfag for å kvalifisere seg til videre studier.
Ved KVN tilbyr vi i utgangspunktet kun fulltids studieplasser, men dersom vi har ledig kapasitet etter ordinært opptak kan vi tilby deltids plass. Ta kontakt med skolen for nærmere informasjon.

Vis artikler

Copyright by KVN 2012. All rights reserved.

Top Desktop version