Kristen videregående skole - Nordland

Switch to desktop Register Login

KVN-Karusellen Storrunden 2012

Ranger denne artikkelen
(2 Stemmer)

Her kommer et lite referat fra dagens løp i KVN-karusellen

Løpet gikk av stabelen i strålende solskinn med ca 60 deltakere. Vinneren ble i år som i fjor Solomon Achane. Han fikk i år tiden 12,44 som var noen sekunder dårligere enn fjorårets løyperekord. Mangel på oppvarming må nok ta en del av skylda for dette. Nummer to ble Stian Slotterøy Johnsen fra Nesna med tiden 14.16, som også er en meget bra tid. Tredjemann ble Asghar, som også er bosatt på Nesna. Han fikk tiden 14.41.

Fotballspillerne på Nesna glimret med sitt fravær, grunnet høy treningsbelastning og tøft kampprogram for tiden. Men noen av dem stillte likevel sporty opp og Jonas Smukkestad ble beste elev fra KVN med tiden 17.06.
Beste jente i løpet og vinner av dameklassen ble Elisabeth Olafsen med tiden 17,50

Rektor Finn Olaf Konow stillte også i år opp og slet seg gjennom løypa på tiden 17.33. Han lovte tider ned mot 14 min ved en senere anledning.

Alt i alt et vellykket arrangement som skaper litt blest om Nesna. Til høsten er det nytt løp med bakkeløp opp anleggsveien.

Bildegalleri

Sist redigert onsdag, 06 juni 2012 13:26
Tore Hansen

Tore Hansen

Tore er skolens sprekeste lærer. Vi bruker han derfor stort sett til kroppsøving. Men han underviser også i Naturfag, Historie og Geografi. Tore benytter også mesteparten av fritiden sin til diverse trening og er vel over gjennomsnittet interessert i kosthold. Han driver aktivt med badminton og trener styrke jevnlig i tillegg til litt fotball og KVN trim.

Beslektede artikler

Copyright by KVN 2012. All rights reserved.

Top Desktop version