Kristen videregående skole - Nordland

Switch to desktop Register Login

Unikt fotballtilbud

Ranger denne artikkelen
(7 Stemmer)
På KVN kan du spille fotball i skoletiden På KVN kan du spille fotball i skoletiden Foto: Halvor Hilmersen

Helt siden 2007 har KVN samarbeidet med Høgskolen i Nesna om trening i skoletiden. Det tilbys to økter i uka i studietimene tirsdag og torsdag. På tirsdag er det fokus på personlige ferdigheter med tekniske og taktiske øvelser, på torsdag er det en styrketreningsøkt for å styrke kjernemusklaturen og forbygge skader. Øktene holdes av Høgskolelektorene Magne Johan Steiro og Knut Lyng Hansen. De er begge innvolvert i Nesna Ils fotballsatsing og ser på dette tilbudet som en forlengelse av dette tilbudet.

Magne Steiro mener derfor at det er en mulighet for KVN-elevene, som de bør nytte seg av hvis de har ambisjoner – Vi spisser nå opplegget med styrketrening retta f.eks mot fotballspillere, og hvis en ønsker å utvikle seg som fotballspiller så er dette være en flott mulighet.

Inspektør på KVN Magnar Rabliås er veldig godt fornøyd - Vi er kjempeglad for det tilbudet og samarbeidet vi har fått i stand, sier han – ordningen med studietid er lagt opp slik at elevene skal kunne konsentrere seg om fag og aktiviteter de selv velger, og samarbeidet med HiNe og idrettseksjonen gir et ekstra tilbud, som vi ellers ikke kunne ha gitt.

Det er viktig å understreke at tilbudet gjelder alle elever som har lyst til å spille fotball og en må ikke være tilknyttet Nesna IL for å delta på disse treningene. For å skape gode treningsforhold og forutsigbarhet må elevene likevel forplikte seg til å delta over tid.

Sist redigert fredag, 12 april 2013 18:30
Sindre Westre

Sindre Westre

Sindre er IT-ansvarlig ved skolen og bidrar dermed en del til nettsidene våre. Han har dessuten ansvar for det tekniske ved skolen og er brannvernleder.

Beslektede artikler

Copyright by KVN 2012. All rights reserved.

Top Desktop version