Kristen videregående skole - Nordland

Switch to desktop Register Login

Kunnskap

Som et ledd i vår kristne profil er kristendomsfaget styrket på alle trinn, i alle studieretninger. Undervisningen i de øvrige fag er som ved andre videregående skoler.

Underkategorier

Idrett i skoletiden

Idrett i skoletiden

For de som ønsker å være aktiv og trene på dagtid har vi et unikt tilbud. I løpet av skoleuka vil det bli satt av tid der du kan fordype deg i din idrett.

Vis artikler
Faglig satsing

Faglig satsing

KVN legger stor vekt på at det faglige innholdet i undervisningen skal holde høyt nivå. Skolen har hvert år satsningsområder som bidrar til å øke den faglige kompetansen blant personalet, og sikrer at undervisningen er tidsriktig og i følge læreplaner og målsetninger.

Vis artikler
Utenlandstur

Utenlandstur

Hvert år reiser andreårselevene ved KVN på tur til utlandet. I flere år har vi hatt god erfaring med reisemål i Europa, slik som Krakow, Warzawa, Praha og Berlin.

Vis artikler
Skolebygg og utstyr

Skolebygg og utstyr

Undervisningen foregår i lyse og moderne lokaler på KVN på Nesna. Alle undervisningsrom er utstyrt med trådløst nett, prosjektor og lydanlegg. Skolen har kroppsøvingsundervisningen i nyoppussede Nesna Flerbrukshall. Som nærmeste nabo til skolen ligger kunstgressbane og Høgskolen i Nesna med svømmehall og klatrevegg for å nevne noen av fasilitetene.

Vis artikler
Privatskole

Privatskole

KVN er reist og blir drevet på grunnlag av "Privatskoleloven av 14.juni 1985", men er forøvrig underlagt "Lov om videregående opplæring". Dette innebærer at elevene på KVN har de samme rettigheter til undervisning, eksamen og kompetanse for videre studier som videregående skoler generelt.

KVN, står for Kristen videregående skole - Nordland og er eid av stiftelsen Stiftelsen Kristen videregående skole - Nordland. KVN har hele landet som opptaksområde, og det stilles ikke livssynskrav for å bli opptatt som elev.

Vis artikler

Copyright by KVN 2012. All rights reserved.

Top Desktop version